Step Outside

/Annonse i samarbeid med Kamik Utelek/

Jeg er en sofagris i vintermørket og hadde det ikke vært for ungene hadde jeg glatt ligget på sofaen hele helgen. Det går jo ikke, da blir alle bare mutte og sure, og jeg kanskje aller verst.

Jeg liker ikke store avanserte utendørsprosjekter, da bruker jeg en halv dag på å pakke og stresse. Jeg liker heller å «bare gå ut» for da utsetter jeg det halve dagen.  -Jeg må ha en liten grunn, som her om dagen, da gikk vi ut for å henge opp fuglemat. Kjempefint, enkelt og greit. Faktisk så gav det mersmak, så nå skal vi pusse opp fuglehuset  og henge opp ett til på andre siden av huset.

Vi har samarbeidet med Kamik og inspirasjon til utelek en god stund nå, og jeg har både laget, og fått, mange fine små enkle tips til utelek på deres Facebookside. Jeg syns det er kjempefint med en liten reminder nå og da på hva vi kan finne på for å få rompa opp av sofaen. Ungene er alltid glade over små ting vi finner på ute og så er det jo da beste de barndomsminnene blir til! Jeg husker mest av ting vi gjorde ute når vi var små og jo mer vi var ute jo mer fant vi på også selv ute.

Hva skal du finne på med ungene ute i dag eller til helgen?

6 kommentarer

 1. Kjære Marna!

  Hvor er instastoryen med all julepynten tatt fra? Dit MÅ jeg dra ☃️

  1. komikerfrue

   Det var på skeidar, vi skulle bare hente noen spisestoler og endte opp med stappfull bil..!

 2. jeg lurer på hvor utebuksa til Dexter er kjøpt, jeg :)??

 3. Hvor er jakken din fra?:)

 4. Hei Marna ☺️ Hvor har du kjøpt ytterjakken du har på bildet?

  1. komikerfrue

   Den er fra Fleischer couture, norsk merke 🙂

Kommentarfeltet er stengt.