Jeg tar utfordringen!

Annonse i samarbeid med Opplysningskontoret for frukt og grønt

Jeg har fått verdens kuleste utfordring! De neste tre ukene skal jeg leke meg med grønnsaker, frukt og bær og sørge for at vi her hjemme får i oss de berømte 5 om dagen! Dette er virkelig en drømme challenge, det er helt perfekt timing etter en laaang, hard juleferie..

-Jeg skal bruke alle triksene jeg kan for å få inn gode rutiner for 5 om dagen, og inspirasjon finner jeg på Frukt.no og på matbloggen til Linda Stuhaug.

Bli med du også da! Jeg utfordrer DEG til å spise dine 5 om dagen, og del gjerne dine triks og oppskrifter på Instagram med å bruke #jegtarutfordringen

/Annonse for Opplysningskontoret for frukt og grønt/ Jeg tar utfordringen! De neste tre ukene skal jeg og familien spise de berømte «5 om dagen» Jeg utfordrer DEG til å gjøre det samme og del gjerne dine tips og oppskrifter på Instagram med #jegtarutfordringen ✨✨✨Mer info om #5omdagen her: https://goo.gl/t5GEPt

Posted by Komikerfrue on Freitag, 5. Januar 2018

Mine to ENKLESTE tips til å få inn litt frukt i hverdagen;

1: Smoothie. Slår aldri feil og funker til alle måltider.

2: Gi kidden en banan og si han er en apekatt. Bananen er slukt på et øyeblikk.

Jeg kjøper sjelden den dyreste frukten, for jeg trenger hverken de største paprikaene eller de retteste gulrøttene. Frukt er frukt og grønt er grønt.

Dette blir en kickstart på det nye året! Bli med!

7 kommentarer

 1. Lykke til! Synes det er vanskelig sjøl, med skole, BHG, aktiviteter og jobb er jo ettermiddagen så kort. Må jo spise hele tiden om vi skal klare fem. Er helt enig i det du skriver om at de dyreste er unødvendig, men skal du bruke gulrøttene rå, er det faktisk merkbar smaksforskjell 🙂 (her brukes og first price når de skal kokes/stekes).

 2. Ok, that’s it- er så mye digge grønnsaker- veganer to dager i uken her nå- du inspirerer :)!

  https://shoecarrie.com/2018/01/06/fra-2017-til-2018/

 3. Hei

  Jeg, mannen og sønnen vår på 2 år reiser til Oslo på torsdag og skal tilbringe helgen i byen. Mitt spørsmål er om du vil dele noen tips til morsomme aktiviteter/ting å finne på som er gøy for voksne og 2-åringen?

  1. komikerfrue

   Her er en fin oversikt over aktiviteter i Oslo, men jeg hadde personlig anbefalt en tur i korketrekkeren. tbanen opp, leier sleder og aker en flere kilometer lang løype 😀

 4. Jeg merker at hvis jeg skjærer opp frukt og grønnsaker i biter/staver og bare setter en skål der 3 åringen min leker, så spiser hun mye mer enn hvis jeg gjør en greie ut av «nå må du spise opp grønnsakene dine».

  Hvor er den «kontorlampen» på kjøkkenet ditt fra? Den er bare råkul!

 5. Hvor er genseren fra?

  1. komikerfrue

   Genser fra Floyd 🙂

Kommentarfeltet er stengt.