Endelig kan jeg trene alt jeg ikke turte før

Annonse for Livegym

Januar er helt mareritt på treningssenterene så jeg skygger lett unna til halvparten har gitt opp nyttårsforsettene og det blir plass til meg i gjen. Jeg orker ikke stå i en stappa treningssal og engste meg for å peive borti sidemannen og jeg orker ikke stå i KØ for å komme til der jeg vil. Da er det bedre å trene hjemme, men, når jeg trener uten instruktør, så jukser jeg.

Sukk… Hva gjør jeg da..? Fins det er løsning..?

Ja det gjør det!

Jeg har testet Livegym og det er helt perfekt på så mange måter; Treningen er live med instruktør! Jeg melder meg på den klassen jeg vil og kan se hvor mange andre som også er med. Forskjellen er at ingen kan se meg og dermed så er terskelen for å prøve noe helt nytt mye lavere og jeg elsker det!

Nå er jeg ikke så redd for å stå fremst i en klasse, men jeg liker ikke å gå utenfor komfortsonen og gjøre noe jeg ikke kan. Som Salsatimer. Sorry ass, I`m out. Eller Zumba..  Greia er at jeg er redd for at jeg skal føle meg teit, men ofte så var det jo ikke så ille etter at man prøvde!

Nå kan jeg trene hjemme i fred i alt det treningstøyet jeg har kjøpt på nett og ALDRI kommer til å vise meg på et treningssenter i.

Jeg kan lære om solhilsener, hunden og katten uten at andre en min egen katt ser meg.

Jeg kan danse Zumba sammen med Rayner fra Cuba uten å være flau.

Jeg kan til og med lære poledance, haha!

(Den timen jeg faktisk kommer til å bruke mye er Tabata, som er veldig effektiv intervalltrening)

Funfacts:

 • Livegym koster 50kr i måneden
 • Ingen bindingstid og gratis innmelding.
 • Sparer tid, penger og miljø
 • Passer for alle, uansett ambisjonsnivå
 • Tusenvis av treningstimer kondisjon, styrke, -med og uten vekter – step, dans, Yoga, Tabata, Pilates m.fl
 • Kostplan
 • Nye treningsøkter hele tiden

Sjekk ut Livegym her!

Svettegaranti!

6 kommentarer

 1. Så sykt bra konsept!!!
  Trenger man mye utstyr selv hjemme da eller ? ☺️ Dette vil jeg prøve så fort medlemskapet på Stamina er over i mars

  1. komikerfrue

   Der er timer både med og uten utstyr og dersom man ikke hat vekter så har de forslag til alternativer, som vannflaske etc 🙂

 2. Hei! Kan jeg spørre hvilken farge dere har på veggen ved spisebordet? Den var nydelig

  1. komikerfrue

   Den heter varm grå 🙂

 3. Åå, Livegym virker jo helt supert! MEN, vett du om det er mulig å koble PC til tv via chromecast? 🙂 i såfall blir det svettefest i stua allerede i kveld!

 4. Spennende!! Takk for godt tips

Kommentarfeltet er stengt.