Expectations vs reality

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har utviklet en viss form for skepsisme, etter å gjentatte ganger ha blitt lurt av dumme videoer som først fanger oppmerksomheten, for så å skremme meg fra vettet.

Det kan være en video der en person gjør noe helt vanlig, som en «Americas Funniest Home Videos», og da følger en jo med for å se hva som skjer, og så plutselig skriker et zombie spøkelse ansikt meg midt i fleisen og så dør jeg bittelitt innvendig.

Jeg lukter som regel lunta, men jeg klarer ikke la være se likevel, for jeg vil jo finne ut om jeg hadde rett..! Trikset er å holde telefonen langt fra seg og bare se med et halvt øye.

Nå er det ikke alltid at ting er det det ser ut som..

Denne her for eksempel:

Den utgir seg for å være en reklame som ber meg om å gjøre «ingenting» i 15 sekunder. En sirkel reduserer seg som et tegn på at sekundene går og øynene hviler samtidig på regndråper som faller på grønne blader og en kan nesten lukte den friske rene luften.

Det kan nok hende at «calm» sin intensjon er at jeg skal oppleve å bli rolig av dette, men det eneste jeg oppnådde var å stå i 15 sekunder, alt annet enn calm, og VENTE på å bli skremt!

PS. Det skjedde ingenting når tiden gikk ut. Bortkasta 15 sek med andre ord, følte meg nesten litt snytt 😉

4 kommentarer

 1. Hei 🙂

  Har du slettet innlegget fra i går om livegym.no?
  Jeg finner det ikke lenger 🙁

  1. komikerfrue

   Hm, nei det ligger der 🙂

 2. Kor e jakka di fra? Sjukt fin!

  1. komikerfrue

   Jakke fra Vila 🙂

Kommentarfeltet er stengt.