Munnkurv

Ironisk nok er heisen opp til samlivsterapeuten vår verdens trangeste, så de parene som skal opp til terapi er nødt til å stå skikkelig tett sammen og virkelig samarbeide for å kunne komme seg opp. Snur èn seg, så kommer jakken borti sensoren og heisen stopper. -Og når heisen omsider er fremme og en er utålmodig og prøver å åpne døren, FØR lyset på etg-knappen har slukket, ja da må en vente enda litt til.

Man kan se på det på to måter; enten som oppvarming før timen, like greit å få argumentene i gang ikke sant? -Eller som et tegn på oppnådd progresjon. Dette er oss på vei ned, etter timen, sammen i heisen. (-Da vi kom tok èn av oss trappa.)

Vi har barn sammen. Vi skylder dem å gjøre dette riktig.

Helgens oppgave fra terapeuten:

Vi fikk munnkurv og har ikke lov til å diskutere noen av temaene vi snakket om i timen.

-Det kjentes utrolig godt ut, som en lettelse å ikke ha lov til å diskutere eller krangle og plutselig hadde vi mye annet å snakke om som var mye hyggelige. Vi gikk til og med på lunch sammen, det er en stund siden sist. Det blir en fin helg dette her 🙂

Sushiburger på Sumo på Solli plass 🙂 (Litt mye bolle, men godt)

11 kommentarer

 1. Fantastisk hærli at dere er så åpen å ærlig om det vi fleste par sliter med fra en tid til annen❤har troa på dere

 2. Benedicte

  Digger at du viser de ekte sidene, ikke kun «glansbildene». Heier på dere!

 3. Henriette

  Så flott at du viser åpenhet ved at dere går til parterapi. Ved to anledninger i mitt parforhold pga livskriser ,har vi brukt parterapi som hjelp for å komme oss sammen gjennom dette og det er ett verktøy som alt for få bruker,etter min mening. Det å velge hverandre hver dag er noe å huske på <3

 4. Synes det er bra at du nevner det på bloggen. Jeg er veldig positivt innstilt til terapi, uansett om man går som par eller er enslig. 🙂

 5. Anne Kristine

  Godt at dere jobber med saken! Jeg heier virkelig på dere
  Har opplevd litt av hvert selv og vet at det er verdt arbeidet!
  Klem

 6. <3 <3 <3

 7. ❤️

 8. Så bra Marna! Livet er ikke lett og samliv er ihvertfall ikke lett. Jeg ønsker dere alt godt og håper alt ordner seg til det beste. Jeg lever etter disses ordene: «Gresset er ikke grønnere på andre siden. Gresset er grønnest der du vanner det.» Vi må alle investere i forholdet vi er i, hvis vi vil at det skal vare. Masse lykke til <3

  1. DET ordtaket der skal jeg virkelig ta i bruk . Så bra sagt

 9. Henriette

  «Vi har barn sammen. Vi skylder dem å gjøre dette riktig.»
  Det var så utrolig fint skrevet. Lykke til <3

 10. Ønsker dere alt godt. Håper dere finner ut at det dere har og har hatt, er verdt å kjempe for! Livet er ikke lett, verken sammen med partner eller alene. Det er vondt å gå gjennom kriser i parforholdet. Noen ting vil være åpne sår til tross for at man prøver å tilgi, bearbeide og gå videre. Tid er stikkordet. Og raushet ovenfor hverandre. Ønsker deg en god dag!

Kommentarfeltet er stengt.