WeekEND

All good things come to an end. Dette var en knallfin tur.

Skiføret var helt prima i går, rene påskeværet med myke fine bakker og strålendes sol. Helgen etter påske er det Slarverennet her på Storefjell, langrenn dameløp med noe godt i koppen, det har jeg skikkelig lyst til å være med på.

Petter “Uteligger” var også på Storefjell i helgen, han fikk påspandert tur av gjengen sin i gatemiljøet, er ikke det bare herlig? Jeg blir så imponert når jeg hører om arbeidet han gjør med stiftelsen “Petter Uteligger” og nå er han ute med ny serie “En ny sjanse” på TV2! Den skal ihvertfall jeg se 😀

Reklamelink: Så veldig mange som lurte på hvordan jeg kunne ta bilder og video under vann, det er dette vanntette mobiletuiet jeg brukte. Ja, jeg kjente det litt i magen og sjekket den hele tiden for vanndråper på innsiden men den var tett som bare det 🙂

Koster en hundrings, HER 😉

Vanligvis pleier jeg si; Hotellweekend? Da skal jeg ha massasje! -Og så skjer det aldri.

Denne helgen sa jeg ikke det, og mannen sendte meg avgårde på eget initiativ. Det var veldig smart av han. Veldig.