Bloody birthdaygirl!

Bursdag gjør vondere og vondere for hvert år; når jeg endelig begynner å venne meg til det nye tallet så kommer det faen meg en bursdag til.

Hvert år unner jeg meg en special treat for huden og i år var jeg gammel nok til en skikkelig Hollywood trendy antiagebehandling: Mesoterapi!

Det ser nok verre ut enn det er, huden har fått masse små stikk med en cocktail av vitaminer og næringsstoffer, som et serum som sendes rett til det mellomste hudlaget. Garantert inn i huden og stimulerer hudens egen produksjon av kollagen.

Veldig spennende og mindre vondt enn fryktet, som den kommende bursdagen også antagelig vil bli 🙂 Bursdag skal jo være gøy!

Jeg får min behandling av Silje Austnes på Beths Medispa og betaler den selv.

8 Comments

 1. Så spennende 🙂
  Hva er prisen på behandlingen ?

  1. komikerfrue

   Prisen vil varierer etter størrelse på behandlingsområde osv men 3-6000 kr

 2. Vivian

  Gratulerer med dagen Jeg også har feiret min bursdag i dag Mvh Vivian

  1. komikerfrue

   Takk! Den er ikke før neste uke da, men da har jeg fiiin hud på dagen min 🙂 Gratulerer med dagen din!

 3. karoline

  Gratulerer med dagen! Jeg lurer på om du har gjennomført noen form for peeling på huden din? Den ser så fin ut! Jeg har en del problemer med akne og urenheter og mørke arr, selv om jeg er over 20. Jeg vurdere å prøve mandelsyre peel, har tidligere prøvd isotretinoin uten gode resultater… Har noe noen som helt råd/erfaringer med slike behandlinger??

  1. komikerfrue

   Takk 😀
   Jeg har ikke tatt noen peelinger hittil (altså kjemiske medisinske sterke) men var gjennom en ISO-kur i fjor vinter som tok knekken på mine problemer med betent akne, ofte av den dype sorten.
   Mine erfaringer er at alt henger sammen, kroppen, kosthold og kosmetikkhygiene, for å ta noen.
   Det beste er å snakke med legen og få henvisning til en hudlege, og å ikke gi opp. Du har en ung hud enda, men det er ingen grunn til å utsette den for flere arr enn nødvendig, for de kommer til syne når du blir eldre og huden mister underhudsfett og spenst.
   Vær snill med huden, for guds skyld ikke pill! Det gir ihvertfall arr!
   Lykke til 🙂

 4. Katinka

  Du er en av de vakreste som finnes 🙂

 5. Hva?! Noe i hudverdenen jeg ikke har hørt om? Dette høres spennende ut! Alle mann til pumpene (Google). Super ide med bursdagsbehandling. Den ideen skal jeg adoptere. Gratulerer på forskudd!

Comments are closed.