The Bad Parenting Challenge

Reklame -Flux-
Jeg ble utfordret til “Bad parenting challenge”, med Superpapsen!
Vi har begge små barn vi “må” pusse tennene på, og tar imot all den hjelp vi kan få for å få det til å gå litt lettere. De små tennene skal tross alt holde seg sterke et helt liv, og vi skal beholde den mentale helsen. Det er nok av greier i foreldrelivet som gir dårlig samvittighet, og heldigvis en del greier som gir en god latter.
Vi ble utfordret til å lette litt på sløret og leke “jeg har aldri”, med Flux munnskyll. Se videoen under!
Challengen går ut på å ta en slurk Flux munnskyll for hver “jeg har aldri” som stemmer. Jeg var smart og valgte den nye med tropisk smak som ikke svir i munnen, haha, jeg holdt ut lenge!
Jeg må bare tipse om Flux fluor TYGGIS, herregud så smart. Den kommer i to ulike smaker, og Flux munnskyll har riktig fluorinnhold til enhver alder (12+) og smak. For du Fluxer vel du også?
Sjekk ut Null Hull klubben for masse tips til barn og tannpuss -Og denne gurglevideoen får ungene til å Fluxe et helt minutt 😉

3 Comments

 1. Hei, jeg venter på «barn i Bangkok» innlegget ditt….;)

  1. komikerfrue

   Det kommer! Takk for reminder 😀

 2. Ann-Helen

  Hei Marna
  Hadde litt utfordringer med å få pusset tennene på søte små da de var mindre, men da jeg viste dem mine egne amalgamfyllinger, ble pussingen som en lek Jeg hadde rett og slett bevis for å ha hatt besøk av selveste Karius og Baktus

Comments are closed.