Jeg vil jobbe med deg!

Jeg får ofte mailer fra skoleklasser og studenter som vil at jeg skal engasjere meg i flotte prosjekter de samler inn penger til. Det er utrolig fint å se engasjementet og jeg har jo lyst til å være med på alt. Det blir jo såklart vanskelig og det er ikke noe hyggelig å måtte takke nei.

-Derfor tenkte jeg nå å snu litt på det, og heller henvende meg til elever, lærere, idrettslag, studenter, venninnegjeng, strikkeklubber, alle som har lyst å være med på et prosjekt med klassen eller klubben.  -Jeg inviterer dere gjerne til å delta i mitt arbeid, og dersom det lar seg gjøre så kommer jeg gjerne til dere og forteller om reisen min til Nepal, om serien Motherhood vi spilte inn der, om kastesystemet og hvordan vi jobber for å hjelpe jenter og kvinner til å komme seg ut av undertrykkelsen, fattigdom og prostitusjon. Kanskje dere har om kastesystemet på skolen?

Tenk for en forskjell vi sammen kan gjøre!

Jeg samler inn penger til å starte opp en Samvadgruppe i et område i Nepal som hittil ikke har fått bistand, og dette er et prosjekt som er laget slik at etter et par år så klarer kvinnene å drive arbeidet videre selv, uten bistand. Kvinnene får muligheten til å gro seg sterke og bevisste til å drive livet sitt opp og frem selv, og det er det som gjør at jeg brenner så veldig for denne saken.

Det har vært en kjempebra respons på innsamlingen jeg hadde på kvinnedagen, men vi trenger fremdeles mer penger. En jentegjeng jeg snakket med har startet flaskeinnsamling og det var det som gav meg denne ideen. Jeg gleder meg til å se resultatet, for hver en krone teller faktisk! Ingen beløp er for små ♥︎ (og så lovet jeg å gi de en shoutout på snapchat etterpå, så søtt :D)

Send meg gjerne en mail på komikerfrue@gmail.com dersom du er interessert i å samarbeide med meg!

♥︎Om du heller har lyst å bidra med noen kroner så kan du sende MOTHERHOOD til 03002 og gi et valgfritt engangsbeløp ♥︎

Bima er mor til en liten gutt, skilt fra en voldelig ektemann og er en av jentene vi fikk inn i en Samvadgruppe for å hjelpe henne fra å gifte seg med en ny voldelig ektemann. Jeg følger henne tett opp og jeg gleder meg til å besøke henne igjen!