Med blanke ark og fargestifter på

Når en ser på den dumme dumme snøen overalt; hvit, blank, urørt. Det er lett å bli demotivert og tenke at vi kommer til å gå glipp av hele våren. Eller, så kan en se det positive i det og gjøre det beste ut av det.

Det er jo et tegneark!

Jeg lot ungene gå nuts med ketchupflasker fylt med vann og vannmaling som de fikk male på snøen med. Først lagde jeg en blanding av gul og rosa, den ble raskt kalt i retur av mor for den så ut som om noen hadde pissa fryktelig vondt.

Det ble noen kunstverk på plenen, og skulle jeg bli lei av de før vårsola, ja så er det bare å spa det vekk.

Det ble fornøyelig vanskelig å komme seg til akebakken i dag, for veien hadde smeltet flere steder. Det var skikkelig tungt å komme seg fram og jeg måtte tidvis bære både kjelke og guttunge. Jeg har ikke vært så glad for slit på lenge!

Lua mi har jeg kjøpt på Ebay, den har hull med strikk i midten. Her er et eksempel på link, men sjekk selv hvem du kjøper av. Dette er bare den første som dukket opp på søk.

2 Comments

  1. Slik gjorde vi og litt tidligere i vinter, men vi brukte sprayflasker, slik som du bruker til f.eks grilling. Var veldig koselig, ble fine tegninger:)

    1. komikerfrue

      Så gøy, vi håper på kram snø, da skal vi lage en påskekylling!

Comments are closed.