Sleeves

Å herlighet, har han blitt en sånn en! Sa jeg, da minsten for N´te gang tegnet seg selv full med tusj og penn. -Og så skjønte jeg det, han vil jo bare tegne på seg “sleeve” som faren har. Smelt!

Ørjan sier han har plass til et troll til i sekken. Jeg sier det får isåfall bli et trolletriks når trollmor har lagt seg for hun føler hun allerede har sine elleve små troll.

4 Comments

 1. Hei.

  Du har i tidligere innlegg nevnt ang pigmenter i huden , jeg lurer på om Du har nokken anbefalinger nå mot sommeren.
  Jeg smørrer meg med faktor 50, og føler alikevel pigmentene popper frem. Er der ikke til å unngå selv kor høg faktor en smørrer?

  1. komikerfrue

   Aargh, de pigmentflekkene.. Det popper opp her også, tross spf 50. Det aller beste rådet er faktisk å bruke caps. Betakaroten kan hjelpe med litt jevnere fordeling av pigmenter, men det aller viktigste er å ikke la det la gleden fra deg når det er sol ute 😀 Jeg kvitter meg med en del av mine med gode hudpleieprodukter, etter solsesongen.

 2. Hvilket produkt bruker du , og anbefaler. Opplevde du at produktet har fjernet det slik at det ikke alt som er kommet tilbake ?

  1. komikerfrue

   Jeg bruker flere produkter, som ZO og PCA sine pigmentprodukter. A-vit syre behandling fjerner alle pigmentflekker etter en kur, men de kommer alltid tilbake når sola titter frem 🙂

Comments are closed.