Sleeves

Å herlighet, har han blitt en sånn en! Sa jeg, da minsten for N´te gang tegnet seg selv full med tusj og penn. -Og så skjønte jeg det, han vil jo bare tegne på seg «sleeve» som faren har. Smelt!

Ørjan sier han har plass til et troll til i sekken. Jeg sier det får isåfall bli et trolletriks når trollmor har lagt seg for hun føler hun allerede har sine elleve små troll.

2 kommentarer

  1. Hei.

    Du har i tidligere innlegg nevnt ang pigmenter i huden , jeg lurer på om Du har nokken anbefalinger nå mot sommeren.
    Jeg smørrer meg med faktor 50, og føler alikevel pigmentene popper frem. Er der ikke til å unngå selv kor høg faktor en smørrer?

    1. komikerfrue

      Aargh, de pigmentflekkene.. Det popper opp her også, tross spf 50. Det aller beste rådet er faktisk å bruke caps. Betakaroten kan hjelpe med litt jevnere fordeling av pigmenter, men det aller viktigste er å ikke la det la gleden fra deg når det er sol ute 😀 Jeg kvitter meg med en del av mine med gode hudpleieprodukter, etter solsesongen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *