Kan jeg bomme en av deg?

Det kom uventet besøk i går, av selveste Moseplassen-Anne! Snakk om perfekt timing, nå når vi skal til å rive hekken og bygge platting og gjerder. Det ER mulig hun hadde tatt hintene på bloggen og Snapchat og tenkte at «her må jeg bare innom før de to der driter seg ut». -Og bra var det, for nå har vi snudd om på flere deler av planen, til det bedre.  Anne er jo hagearkitekt, hva bedre hjelp kan en få enn det..

På bilder over står vi og leker trær, for vi har gått gjennom mulighetene for å ha f.eks et plommetre PÅ plattingen, var ikke det en artig idè?

Det kommer også en overraskelse her bak huset, men den skal jeg ta skylden for selv. -Og prøve ut før jeg skriver om det for alle jeg sier det rynker på nesa og lurer på om vi har blitt gale. Personlig så mener jeg (og mannen faktisk!) at det er en av de bedre ideene jeg noen sinne har kommet med.

Jeg ble sittende og lese på Moseplassen bloggen i går kveld og fant masse fine hagetips, bl.a en liste over planter som kommer igjen år etter år (stauder, til de med grønne fingre) og som formerer seg og kan deles opp og bommes bort til venner. Man kan spare mange tusenlapper på det.

Bare sist uke brukte jeg 5000 kroner på småtterier på diverse hagesenter og da har vi ikke engang begynt på de store buskene og hekk.

I fjor var vi for sent ute med å kjøpe jordbærplanter og da var det flere som svarte på snapchat at de nettopp hadde gitt bort massevis av jordbærplanter, om de bare hadde visst det litt før..  Så er det noen som har noen planter å bomme bort?

Jeg har flere bed og skråninger med og uten skygge som jeg har lyst å fylle med ulike stauder, spesielt hostar, men også blomster av alle slag. Og så har jeg begynt på jordbær, men vil gjerne ha flere. Send meg gjerne en PM på Facebook, det er vel letteste måten å ha kontakt 😀

Hekk og hekk, det blir kanskje gjerde istedet. Jeg hører på arkitekten! (Og nå kommer mamma til å kvele meg for hun sa jo det samme men man hører jo ikke alltid på moren sin ikke sant?)

Tusen takk for besøk Anne, og tusen takk for hjelpen!

3 kommentarer

  1. Jeg har masse gule blomster som du bare kan komme å ta så mange du vil av. Dem kommer år etter år -nei, mer uke etter uke gjennom hele sommeren. Trur de heter løvetann…

    1. komikerfrue

      Hahaha så søtt 😀

  2. Hvor har du kjøpt shortsen din? Den var råfin 🙂

Kommentarfeltet er stengt.