Mine favorittkjoler til vår og sommerfest

Reklame – Floyd by Smith

Jeg var innom Floyd butikken sammen med mamma før vi reiste på tur, for jeg skulle ha et par kjoler til alle disse festanledningene som nå kommer på rekke-og-rad. Det var IKKE lett å velge, den eneste jeg visste jeg skulle ha er denne her fra Floyd by Smith som jeg har siklet på en stund. Den blir helt perfekt til flere anledninger og jeg elsker printet!

Men jeg måtte ha en lang også; Floydkjolene er jo kjent for at de har strikk i ryggen, som gjør den veldig fleksibel i størrelsen og behagelige å ha på. Og så er de så fine! Jeg har Floyd kjoler i skapet som er 10-12 år gamle og fremdeles like fine.

Denne kjolen i mørkeblå er en av de aller mest populære, et lite inside tips der 😉 (Den vil omtrent aldri gå av moten og den fins i flere farger som den burgunder du ser i bakgrunnen)

Her er kjolene jeg endte opp med å ta med hjem!

1. Kort blomsterkjole med volanger på ermene «Tilia» HER

2. Gul lang kjole «Meredith» HER (fins også i flere farger)

3. Lang blomsterkjole med korte ermer «Joleen Roses» HER

4. Marineblå lang kjole «Amberlyn» HER

Haha gøy å prøve kjoler hjemme ♡

Spørsmål: Kan denne grønne herligheten brukes i et bryllup? Jeg mener helt klart ja, med det rette tilbehøret!

5. Grønn kjole Isabell HER

4 kommentarer

 1. Flotte kjoler. Hvordan er de på str?

  1. komikerfrue

   De er normale i størrelsen pluss at de er stretchy i ryggen. Jeg bruker str 38 🙂

 2. Lekre kjoler

  Men hva slags BH skal man ha under de da spesielt den gule?

  Ha ha jeg kan ikke gå uten hvertfall

  1. komikerfrue

   Stroppeløs BH, eller så funker det også på den gule å samle BH stroppen bak i nakken med en binders 😉

Kommentarfeltet er stengt.