Elle sommerfest

/Sponset antrekk/

Å det var så KJEKT å endelig få ta seg en tur ut og svinge seg litt, legge fra seg hage og jobb noen timer og bare kose meg! Jeg mistet faktisk stemmen etter denne kvelden, vi rakk innom tre eventer og var likevel i seng før klokka 01, det er partypoeng!

Mamma sendte meg screen fra min egen snapchat og masse smileys morgenen etter Ellefesten, jeg skjønner faktisk ikke hvorfor. Jeg var der..? Hehe jeg må spørre henne om det, hun syns vel det var hyggelig å se oss kose oss ute for hun vet hvor mange timer vi har jobbet denne uka med hagen (som hun er i overkant interessert i).

Antrekk: Playsuit fra Camilla Stenberg, Sko fra Floyd by Smith (kun i butikk) og veske fra Accessorize, kjøpt på salg.

Nattens fangst, jeg stjal disse fra sommerfesten til Tapwell på vei hjem. De stod der på et forlatt bord og tryglet meg om å ta de med hjem og la de skinne litt til. Det må være fineste buketten jeg har sett på lenge ♡  #resirkulert