Ny vei!

Nå har det skjedd mye her rundt huset! Ørjan klødde i fingrene etter å sette igang og når han først trykker på knappen så er det bare å legge fra seg det man har i hendene og brette opp ermene. Det skal han ha, han gets shit done og jobber til krampa tar han og slutter ikke før han er ferdig. Så legger han seg på lading litt mens jeg får ansvaret for vedlikeholdet. Det er oss, det.

 • Vi har hatt gravemaskin her som gravd ut hele bakhagen, flatet ut bakken og fjernet den gamle hekken med de enorme røttene.
 • Massen ble brukt til å bygge opp nedre del av hagen, sammen med all grusen fra veien som også ble fjernet og lagt der.
 • De største og fineste trærne/buskene ble flyttet med gravemaskinen og brukt på nytt.
 • På veien har vi lagt frest asfalt, det er gammel asfalt som har blitt knust til grus og brukes på ny. Det er miljøvennlig og mye billigere, perfekt for oppkjørselen vår.

Her på siden av huset blir det platting og gjerde (Ørjan ønsker seg fremdeles campingvogn til bursdagen sin) og under her var det før en stor kløft, nå blir her trehytte og lekeplass. Jeg har bedt Ørjan vær så snill om å lade batteriene noen dager før vi starter med det haha.

Vi har ikke BARE jobbet, vi sov i telt i hagen i går, det var gøy det!

Og vi har hatt pauser, Ørjan lagde pizza av Italiensk gryterett. Ikke dumt, ikke dumt.

Trodde aldri jeg skulle si dette: Jeg har slitt ut mitt første par hagehansker.

2 kommentarer

 1. Wow! Her går det unna gitt!
  Men flott at dere har fått gravd ut, da er det bare å ringe så kommer jeg ut og bidrar til opptegning og smarte ideer for å få organisert uterommet 🙂

  1. komikerfrue

   I`ll call you! Må bare finne en som kan snekre platting og gjerde først 😀

Kommentarfeltet er stengt.