Glamping i hagen!

Reklame:  Europris challenge

Jeg kan ikke huske sist vi hadde det SÅ gøy som nå i helgen, da overnattet vi i telt i hagen! Det ble et lite eventyr i seg selv og opplevelsen var komplett; vi hadde det ekstremt komfortabelt, do rett innenfor døra, internett og jeg slapp å pakke baggen. Ungene rørte ikke iPadene sine og strålte om kapp da vi skulle legge oss.

Det var Europris som utfordet meg til å stikke innom og kjøpe alt jeg trengte til en telttur. Det må være letteste utfordringen noensinne. Jeg fant alt jeg trengte og jeg hadde litt mer til overs så jeg gikk all in for noe jeg har hatt lyst til lenge: en skikkelig glamping i hagen!

Oppblåsbare madrasser, fine lys og kopper, badedyr og fargerike tepper og puter. Solstoler og masse smågodt såklart. Det er greit å finne alt på ett sted! (Og de har nettbutikk med en smart «klikk og hent» funksjon.)

Både parasoll, flamingo glass og fargeglass hadde jeg nettopp kjøpt selv på Europris, så det var bare å fortsette stilen. Vi bruker mye plastbestikk ute på verandaen hele sommerhalvåret og da vil jeg ha noe som både er fint og som kan brukes igjen og igjen såklart.

Se alt av Melamin dekketøy HER 

Hagemøbler HER

Drikkeholdere HER

Altså, jeg har nesten ikke ord for å beskrive hyggeligheten her. Denne kvelden ble det skapt minner! Blikket til guttene da vi skulle sove og de innså at «nå skjer det, vi skal faktisk sove her» var ubetalelig.

Til og med Leah innvilget oss gæmlisene en visitt, antagelig pga Unicornen, den er helt amazing! Den er like digg på land som på vann, en ekstra sofa!

 • Unicorn HER
 • Alle badeleker HER

Det er noen år siden jeg satte opp telt sist, men jeg greide det!

 • Telt HER
 • Friluftsutstyr HER
 • Lysslynge og hagelys HER

Lette sommersoveposer og dyneposer, og ja, vi husket å kjøpe med elektrisk pumpe. Den var gull verdt til å blåse opp en hel verden i hagen.

Ikke ofte man kan ta boblebad på telttur!

Disse oppblåsbare koppholderene var faktisk kjempesmarte inni teltet også, ingen glass veltet 😉

Så da var det på tide å skifte til pysj, hente kosebamsen og si god natt. Men ikke uten nattadans til Chandelier med Sia ♥︎

Natta fra hagen med Netflix og smågodt!

7 kommentarer

 1. Flotte bilder☀Hvor kommer t-skjorten din fra? Sånn ønsker jeg meg

  1. komikerfrue

   Melon topp fra Floyd 🙂

 2. Dere er så kule, og her viser dere at man trenger ikke så reise så langt i sommerferien for å få en fin opplevelse. Ps: dere skulle ha filmet og lagt ut natta-dansen, så ut som dere levde dere helt inn i musikken :))

  1. komikerfrue

   Den ligger som film på Ørjan sin instagram 🙂 Helt herlig <3 (@komikerorjan)

 3. Hvor er jumpsuiten fra? 🙂

  1. komikerfrue

   Jumpsuit fra Lindex:)

 4. Så helt fantastisk ut,Europris har mye bra og det beste smågodtet synes æ..Dokker har ei kjæmpe gin tomt fått gjort mye ut av den.

Kommentarfeltet er stengt.