Løsningen

Herregud jeg er så trøtt i dag, minsten rota en time i natt og så måtte jeg stå opp grytidlig. Det ble en sånn morgen der jeg våkner og tenker; Jeg gleder meg til i kveld når jeg kan legge meg..

Baksiden med å ha hjemmekontor er at man egentlig aldri får gjort alt man skal, og slike morgener så er det så lett å drøye tiden fordi man er trøtt. Derfor har jeg begynt å reise supertidlig inn på kontoret i byen, minst en gang i uka. Da får jeg gjort så sykt mye før telefoner og mailer begynner å rulle inn. Jeg står opp før seks, lager matpakker, legger frem klær til ungene og så vekker jeg Ørjan i det jeg drar så ordner han resten. Det blir gøy for han å få vekket Dexter i tide i dag, han som var våken i natt og sikkert vil sove lenger..! Heldigvis ikke mitt problem haha, for jeg sitter på toget på vei inn til town, trøtt, men klar for å get shit done 🙂

4 kommentarer

 1. Hei, fine Marna! lurer på hvor den stripete jumpsuiten du har er fra? Også lurer jeg på hvor de kule pom pom sandalene dine er fra? Klem❤️

  1. komikerfrue

   Hei! Jumpsuiten er fra Lindex og pom pomsene er fra Floyd, de har de i masse farger til 299,- 😀

 2. Kan du fortelle hvorfor du valgte å kalle ungen din Dexter?

  1. komikerfrue

   Det var det første navnet Ørjan og jeg likte da vi scrollet en internasjonal navneliste 😀 Og så ble det bare det, vi fant ingen vi likte bedre!

Kommentarfeltet er stengt.