Jeg tar challengen!

Reklame – Opplysningskontoret for Frukt og Grønt
Jeg elsker en god utfordring!
Ole Morten aka Superpapsen og jeg har utfordret hverandre flere ganger før og nå begynner jeg å skjønne litt hvilken taktikk han bruker. Han der skyr nemlig ingen midler for å vinne, eh, heh, det gjør forsåvidt ikke jeg heller, men denne gangen tror jeg ikke noen skitne triks hjelper..  Vi skal ha nemlig ha et dommerpanel som slettes ikke lar seg lure.
UTFORDRINGEN: Lage den beste grillretten med grønnsaker, frukt og/eller bær, på Larkollen camping 9. juli
DOMMERPANELET: Dommerene består bl.a av de aller mest kresne som fins; Barn!
 *se info for søknad  og påmelding under
9 juli møtes vi altså på Larkollen camping til sommerens artigste grillchallenge. Vi filmer utfordringen men det er åpent for publikum, så kom kom!
Jeg har 3 uker på meg til å prøve meg fram til hva som er kulest og best å grille, som ungene vil digge. Retten må inneholde grønnsaker, frukt og eller bær og kan være alt fra hovedrett til tilbehør eller en dessert.
frukt.no ligger mange oppskrifter til inspirasjon (absolutt verdt en titt), men hvem vil barna like best? Hvilke ser mest digg ut?
Kommentèr gjerne med ditt beste tips i kommentarfeltet her på bloggen eller på Facebook, send meg linker i hytt og pine eller om du lager noe snydens godt og deler bilde på instagram så bruk #teammarna så kan jeg se den (jeg følger den taggen på Instagram).
Denne utfordringen SKAL jeg vinne!

Dommere: Har din familie, vennegjeng, fotballlag eller heiagjeng lyst til å være dommere under konkurransen på Larkollen camping den 9.juli? Send en søknad til: 5omdagen@frukt.no

Dommerpanel og heiagjeng får være med i videoen sammen med meg og Superpapsen!

Posted in Mat

2 Comments

  1. Hvor er den olajakka du hadde på deg idag fra? Den med mønsteret bak. Den er sååå fin!

  2. Elisabet

    Dessert: ananas og karamell på grillspyd(pakk i folie og legg på grillen til karamellen har smeltet halvveis)! Syyykt digg!

    Lykke til 😀

Comments are closed.