To do: Pante flasker, kjøpe bil

Jeg overrasket alle i familien, aller mest meg selv, da jeg TOK ANSVAR og kjøpte meg selv en bil!

Jeg er nå den lykkelige eier av en Fiat 500E EL-bil, kjøpt og betalt med feriepengene mine. Og noen sparepenger. Og resten av månedslønnen min.. må jo ha litt spenning her i livet..! Jeg så egentlig etter en eldre og billigere bil, men denne er 3 år gammel og batteriet er 100% på stell. Haha, ett års kjøring med denne og den har betalt seg selv med det jeg sparer på bomavgift, drivstoff og parkering. Det er det verdt å pante flasker for.

Bettina kjørte meg til bruktbilbutikken, i sin egen bittelille elbil.

Er den ikke kul! Det er søteste jeg har sett.

Eller, faktisk så er hunden Olivia med tunga på snei, som bare ser på ett øye, er døv og har “Marna” armbånd som halskjede, søtere. SMELT ♥︎

Dette er i ren protest mot mannens Tesla, sorry ass, men jeg syns det er flaut å kjøre romskip. Den kan ha så lav rente den vil, men jeg har i det minste en nedbetalt bil som er min, min, MIN ♥︎

8 Comments

 1. Hva skjedde med S-Maxen? Hilsen en som kjører en lik bil☺️

  1. komikerfrue

   Jeg hadde leasing på S-maxen og meningen var å ha den som familiebil og en liten elbil til å kjøre inn til Oslo med, men så kjøpte Ørjan seg Tesla og da ble det for dyrt og unødvendig med to store biler. Savner S-Maxen, den var helt suveren..

 2. Gratulerer! Superkul bil 🙂

 3. Kjempe fin bil og gratulerer så mye. Skal være glad du ikke kjører Batmobilen.
  Bruker å nynne batmansangen når mannen åpner dørene på parkeringsplassen :p

 4. Marianne

  Hvor er jakka fra? Wow, så kul!!

 5. Gratulerer med ny bil!! 🙂

 6. Veronique

  Grattis !!
  Du ruler girl 🙂

 7. Cecilie berg

  Hvor kommer kjolen fra?

Comments are closed.