Bad Intentions

Mannen stod og hoppet som et lite barn av glede da campingvognen han har kjøpt, usett, kom ryggende opp veien. En hvit, veteran campingvogn, ombygd til festivalvogn og med logoen “BAD INTENTIONS” fremdeles på.

Det var så vidt vi fikk den bak huset, der den skal bo, integrert i plattingen som skal bygges. Leah Marie holdt på å dø da hun så den for hun syns det var blodharry. “Å bare vent til den er ferdig,” sa jeg, “da kommer du til å trygle oss om å få ha vors her med venninnene!”

Den har da absolutt potensiale denne her! Alt vi hadde villet fjerne er alt tatt vekk av gutta som har brukt den, nå er det bare å tilføre litt GLAM så blir dette ekstrastue, furtebod, hecave, hotellrom til svigermor(-en til Ørjan). Kanskje vi skal lage en luke til i veggen som en pølsebod?

“You had me at persienne” Haha den gjorde faktisk utslaget for kjøpet. Har du en smule fantasi så ser du at dette blir fantastisk når det er ferdig.

Det er bare å brette opp ermene og begynne, her skal det arrangeres Burøefestivalen 2018!

2 Comments

  1. Blir sikkert fantastisk kult Men det er en markise da

  2. Dette her ser ut som et fantastisk morsomt prosjekt, gleder meg til å se fortsettelsen

    Dere er jo så flinke med alt

    Sommerhilsen fra Nina

Comments are closed.