Blodig bursdag

Hvorfor ligger du på plattingen mens resten sitter til bords og spiser taco? -Tenker du helt sikkert når du ser bildet her. Jo det har seg sånn at en nybygget platting gjerne ikke er helt ryddet for skruer, så om du er vàr for blodige bilder så kan du la være å se videre.

Dette skjedde.Det var vel siste ladningen med mat og tallerkener jeg bar ut før vi skulle sette oss til bords da jeg fikk denne inni foten. Jeg ropte ut og så ned. En skrue stod inn i foten. Her skjedde mye på samme tid; Jeg stoppet å rope ganske kjapt mens ungene ropte MYE høyere og løp hysterisk vekk derifra. Da var liksom det bekreftet, jeg kan ikke regne med de dersom jeg kutter av meg en arm.. Min Røde Kors helt, bursdagsbarnet Ørjan, kom til åstedet på sekundet. Jeg bare GAV han foten til vurdering, jeg orket ikke se på den engang. Han tok ut skruen, da skjønte jeg at jeg ville overleve.SÅ kom blodet. Da ble det fart på gubben.Jeg kjente panikken stige da han kom med en svær microfiberklut og teipet meg opp med maskeringsteip. Da ble jeg svimmel og måtte faktisk ligge en stund. Blødde jeg så mye at jeg måtte ha en svamp for å suge opp blodet?!?Det viste seg at han var mer opptatt av den nye plattingen, som fikk flekker! Flytt deg litt til siden da, sa han og stod der med zaloflaska og en mugge vann i hånda.

Ja og så var jo middagen servert, så de satte seg til bords, før det ble kaldt.

Så derfor ligger jeg her på plattingen.

7 Comments

 1. Hanne Formo

  Uff så kjip avslutning på dagen. Masse god bedring til deg!
  Syns forresten det var gøy å treffe deg på stranda i dag, da jeg har fulgt bloggen din i lange tider. Smashing dame

 2. Håper det ikke er lenge siden du fikk stivkrampe!
  Stakkars Marna, håper det gikk bra

  1. komikerfrue

   Stivkrampevaksine er heldigvis oppdatert 🙂

 3. Camilla

  Uff, det der er ikke godt. Jeg tråkket på en spiker forrige dagen. God bedring:-)

 4. uff, gjort noe av det samme med hammeren, du vet den siden man drar ut spiker med 🙁 veldig vondt og mye blod, God bedring Marna 🙂

 5. Henriette

  Oi!!Så ikke godt ut

 6. Veronique

  De fleste skader skjer i hjemmet, fakta det ja! Usj at du sku bli den lidende denne gangen.
  God bedring !

Comments are closed.