Carb addict

Jeg er på carb-kjøret om dagen, jeg skjønner ikke, sommeren er liksom den tiden der noen “spiser lite i varmen” bla bla bla, men jeg er isåfall rake motsetningen. Jeg får sånn ulvehunger, og så, som nettopp nå, spiste jeg en hel ferdigblandet salatpose og tenkte at det var jo jammen en sunn lunch, men før hjernen rekker å registrere at den er mett så har jeg raidet skapene og i kjøleskapet fant jeg to gamle kinderegg som hadde smeltet i varmen og blitt satt inn for å kjøle seg ned. De spiste jeg. Jeg måtte peele av folieinnpakningen for den hadde smeltet seg fast. Det er mulig jeg spiste litt av den også.

Jeg vet hva jeg må gjøre, jeg må på avvenning, men det tar tre dager med svette og hodepine og det kan jeg jo ikke nå for vi skal feire bursdagen til Ørjan i kveld og det blir kake og jeg kommer til å spise kakerester i flere dager. Kjenner jo meg selv.

Carb you later!

1 Comment

  1. Jeg er helt lik! Når det er varmt spiser jeg hele tiden! Så når det har vært så mye pent vær over lenger tid da går man jo opp i vekt. Vennene mine ler av meg og sier at det ikke synes, men 4 kg akkurat nå er ikke gøy!
    Men det er jo flisespikkeri!
    Kos deg i varmen og spis masse godt for det skal jeg!

Comments are closed.