Alle fordeler har en bakside

Jeg var litt spent på å kjøre helt til Sunnmøre så sent som vi kom oss på veien men da fikk jeg ordnet alt jeg ville, ingenting er som å vite at alt er i orden, og vi satte oss i bilen med null stress bak oss. Det er jo bare en biltur, en laaang en! Issa, planen var å ta alt som det kom og om jeg ble trøtt så kunne vi bare stoppe og sove litt. Det satt en fersk bleiefri kar i baksetet også, men det var jo null stress for han har ordnet og styrt seg selv så bra atte.

Nei stresset skulle vise seg å bli noe helt annet..

Vi kjørte dette helikopteret av en bil da, så vi måtte jo planlegge litt lading av batteri. Det viste seg å ikke være noe stress. Kjørecomfort og gratis hurtiglading av batteri på superchargerstasjoner, wohoo fancy. Robocop er jo laget for å gjøre livet enklere. Man starter den ikke engang, det er bare å sette seg inn og tråkke på gassen så kjører den. Forlater du bilen med nøkkelen så stopper den.

SER DU PROBLEMET MED DETTE?

INGEN fordeler kommer uten en bakside nemlig.

I ett-to tiden ble jeg trøtt i mørket, så jeg stoppet for å sove noen timer. Ungene sov som stein og jeg gledet meg til lade egne batterier for så å kjøre videre. Jeg liker å sove. Når jeg legger meg så vennligst ikke forstyrr med mindre det er noe viktig.

JEG BRUKTE EN HALVTIME på å få slått av den jævla kjerra. Ti sider med brukermanual før jeg fant en “Power Off” knapp. “Trykk på bremsen for å starte bilen igjen” stod det, men den hælvetes bulldoseren med den jævla digre lysende skjermen og langlysene slo seg på bare jeg løftet på skinka og slapp en fis.

ON-OFF-ON-OFF-ON-OFF

Kampen var reell. Det var som å få en tvskjerm slått på midt i fleisen.

Hver gang jeg klarte å ligge -helt stille- og kjente søvnen komme krypende så slo den jævla fittebilen seg på igjen. Til slutt var jeg så sint at jeg fikk ikke sove likevel. Så jeg kjørte videre.

Etter en stund så ble jeg endelig trøtt igjen, ungene sov fremdeles, så jeg stoppet for å prøve å sove igjen etter å ha kjørt forbi flere campingbiler som stor parkert stille og fredelig på flere steder langs veien og naturen.

Av en merkelig grunn fikk jeg en hel times tid på øyet for jeg våknet av morgensola rett i fleisen. Det var hakket bedre enn lyskasteren fra helikopteret. -Neste gang blir det campingbil.

5 Comments

 1. Neste gang kan du skru på camper mode i bilen. Bare hyggelig

  1. komikerfrue

   Serr, fins det? Haha omg

 2. Hahahah, ler meg ihjel av de bildene av Dexter artig gutt <3

 3. Fantastisk! Eg ler Kan ikkje sei eg gler meg til Bergen – Kristiansand med 3 barn og biil

 4. Marianne KB

  Søk på Tesla Bjørn på YouTube, så lærer du alt om å sove i Tesla, jmf kommentaren over her om campermode. Bilen er jo genial

Comments are closed.