Halv klipp takk

Her er en mamma som gjør ALT for å få klippet kidden sin. Leker, godterier, YouTube, klippe uten kappe. Til og med blåse opp de der dumme ballongene med ujevn fasong som er praktisk talt UMULIGE å blåse opp. Men om det var det som skulle til, ja da blåser jeg!

Motvillig lot han frisøren klippe litt men det var nok ikke helt dagen hans nei, og da han for tredje gang gikk ut av stolen så sa jeg med mitt siste snev av pedagogiske evner, mens jeg spyttet ut litt hår fra munnen og tørket en svetteperle fra pannen: -Dexter, se meg inn i øynene. Han løftet hodet og så rett på meg.

Jeg: Vil du ikke klippe mer?

Dexter: Nei.

Jeg: Ok, men da må jeg få tilbake godteriet. Jeg rettet ut hånden min mot han med et lite snev av håp. Det skulle bli kortvarig for han svarte med en gang:

Okei.

-Og så la han de to dropsene i hånden min med et superfornøyd smil. Det var HELT i orden for han, han hadde jo sluppet av kroken! Billig pris!

Trending: Kort på ene siden, langt på andre.

1 Comment

  1. Ville bare tipse om at jeg har hørt at det kan hjelpe å bruke slik “caps” som beskytter mot såpe i øynene ved dusjing (ser de heter shampoo cap/baby shower cap på ebay). Skjønner at det må være temmelig utfordrende å få til full klipp, kan være verdt et forsøk? 🙂

Comments are closed.