You`ll thank me later

Altså, jeg vet ikke hvor mange ganger har ikke jeg sittet og knotet med passord til login på både det ene og det andre og endt opp med å lage nytt passord som gjør det bare enda verre i fremtiden da jeg ihvertfall ikke husker hva det nye passordet var. Jeg er jo så vant til at data og telefon husker alt for meg, men så skal jeg plutselig huske passordet til PS4.. hvor ofte logger jeg inn der liksom?

Jeg vet at et sted på dataen så kan jeg finne passordene, men ..hvor? Akkurat når jeg trenger det?

Min redning har kommet som en engel dalende ned fra sky. Det var faktisk muttern som fortalte det til meg etter at hun selv lærte det av min oversmarte storesøster. Den bitchen kan ALT. (Sorry språket, har sett alle episodene av Orange is the new black på to dager) (det var altså ment som et kompliment)

Til alle som ikke kunne dette fra før, gå inn på telefonen din på Innstillinger og scroll litt ned:

Trykk på “Kontoer og passord” og velg “Apper og nettsteder”

Der møter du selvfølgelig et passord, men etter det så kommer heeeeeeele lista av samtlige innloggingssteder og passord du har.

Det er helt fantastisk!

14 Comments

 1. Nei fy søren så genialt!! Hvorfor har jeg ikke visst dette før??!? To tastetrykk unna HELE fø… tiden
  Takk

 2. sissel

  Årets tips! Hjertelig takk!

 3. For å spørre om noe helt annet. Hvordan går det med McRell og karpedamm i hagen?

  1. komikerfrue

   Haha han sitter der og håper da.. flaks katter er redd vann.

 4. Wooooow! Mindblowing! Og det mener jeg uten en millimeter ironi ( gitt at det er riktig måleenhet for ironi). Hadde jeg bare visst dette før! TAKK for tipset , virkelig

 5. Miriam

  Herreguuuuuuuud

 6. Herregud noe så enkelt? Dette kommer til å redde meg i lang tid 😛 Tusen takk for tipset 🙂

 7. W-O-W! Årets tips altså. Tenk at jeg ikke visste om det!

 8. karianne

  TAKK TAKK TAKK – Tusen millioner takk :-)))))))

 9. Anne Grete

  Haha! Hatt iPhone i ti år og aldri visst det

  Fantastisk ⭐️

 10. Monica

  Kommer jo ikke opp noe hos meg. Hverken på mobil eller ipad. Står bare «legg til passord» 🙁

 11. Bodil K

  Thank you!! Genialt!

 12. Snodig, men oppdaget dette i går kveld

 13. Snufs, var ikke et passord hos meg hulk

Comments are closed.