I alle rumpedager

Reklame – Floyd by Smith
Hmmm, which jeans should i wear..

Det var så gøy på shoot med Floyd denne uka, jeg fikk velge ut mine buksefavoritter fra høstens nyheter og tok såklart masse tullebilder backstage mens jeg ble ordnet og fikset og sugde til meg alle stylingtips jeg kunne finne.

Hot tips! Floydbuksene har virkelig blitt bra og de går unna som hakka møkk, også på nett, for de er spesialdesignet for å skulle passe de aller fleste med superstretch og høye liv. De lages i ulike modeller med jentenavn, men hver modell kommer i flere farger og stoff slik at når man finner ei bukse som sitter som støpt så er det veldig greit å kjøpe den i flere farger eller utførelser. Selve modellen er den samme, hver sesong.

Litt arbeidsmotivasjon mens fotografen flytter på boksene

Floyd by Smith elsker rumpa mi, og alle andres, uansett størrelse. Det er en god følelse det. Bukse Kine/ Topp HER

Her er mine favorittmodeller:

 • Kine med glitterstripe HER (Generelt en bra modell med høyt liv og smale bein, finnes i flere farger, som den blå på bildet over)
 • Angelica HER har ekstra høyt liv og jeg har den både i svart, skinnimitasjon og i september kommer den i plommerød!
 • Anita slengbukse i ny mørkeblå farge ♡ HER

Alle buksene HER

Sjekk ut bukseguiden HER for å enkelt finne ut hvilken bukse som passer deg ⭐︎

Her er damene som holder meg i tøylene når kamera går, for et nydelig team ♡

8 Comments

 1. Rebecca

  Hei! Det er så trist når det reklameres med at disse buksene passer til ALLE rumper. Jeg er en størrelse 46/48, og hadde aldri fått disse buksene over knærne engang. Ser også i størrelsesguiden at en XL er str 42… Kanskje droppe å skrive at den passer alle, men heller skrive inn de størrelsene de faktisk passer til.

  1. komikerfrue

   Jeg refererer her til formen på buksene, siden stretchen gjør at man ikke møter problemer som “for trang i lårene” eller “Passer i beina men er for stram i livet”. Det er ikke altså ikke klesstørrelsene jeg snakker om. Men når det er sagt så ser jeg det har kommet en kommentar fra ei med samme størrelse som kommer inn i buksene til Floyd by Smith, så da er det bare å prøve dersom du er forbi en butikk en dag, jeg håper du finner en du liker som passer 😀 (Jeg går gjerne ned både en og to størrelser i superstretch buksene) Masse lykke til til deg <3

 2. Carina

  Hei!
  Når det gjelder disse buksene, hva mener du med superstretch? Stretch er bra, men blir det for mye, så blir det for «løst» for meg. Er det god tykkelse i stoffet, sånn at det ikke bare føles ut som en tights pluss?
  På forhånd, takk for svar

  1. komikerfrue

   Det er godt, vanlig jeansstoff med stretch i, det er ikke som en tights altså. Jeg går gjerne ned en eller to størrelser siden buksen vil forme seg litt etter kroppen. Buksene holder seg likevel bra i lang tid, jeg har bukser som jeg brukte i hele fjor som fremdeles er like fine på 🙂

 3. Hei!
  Hva heter den grå buksen du har på deg?
  Håper du får en fin dag

  1. komikerfrue

   Den grå er en Kine-modell 🙂

 4. Ingvild

  Så på en gammel bloggerne-episode at dere hadde en sånn fancy vippestol-aktig sak. Husker du hva den het? Den virket så veldig praktisk 😀

 5. Jannicke

  Rebecca. Det stemmer ikke det du sier der. Dem passer alle..har du prøvd? Da jeg var en 46/48 passet dem til meg. Det er mye stretch .så ikke vær så veldig bitter!!

Comments are closed.