Eventyrnatt i tretopphytte

For en helg! Dette er noe av det villeste jeg har opplevd på lenge, vi har sovet i tretopphytte!

Jeg fant hytta med ren slump på en nettside med “hemmelige” destinasjoner, tretopphytte har vært på bucketlisten min lenge så da passet det jo perfekt å reise hit når Ørjan likevel skulle på jobb hit. Let`s make a weekend out of it! Det var langt å kjøre for bare èn natt, men det var verdt hver en mil.

Langt inni skogen på Fiddan fant vi hytta.

Ute på ei lita øy i et bittelite fjellvann, omkranset av vannliljer og idyll, det var rene eventyret..

Jeg kjørte ned til Fiddan alene med guttene og møtte Ørjan og Jørgen (lydtekniker og erstatningskone), de kom kjørende fra Egersund med motorsykkel (Jørgen kjørte, Ørjan satt på). Vi dro sammen opp til tretopphytta og der ventet det en herlig middag på oss før de måtte dra tilbake til Mandal på show og jeg skulle være der alene med guttene frem til midnatt.

Jeg kan si det sånn, jeg er mørkeredd av natur men her oppe var jeg hverken engstelig eller redd et eneste sekund!

Jeg som blir henrykt av ei lokal pølse fikk et tårevått øye da vi fikk servert lokalt kjøtt og økologiske lokale grønnsaker, hjemmelaget saft og lokalt øl. Altså, det var helt fantastisk.

Kveldsmaten hadde vi med selv da, haha den var ganske digg den også.

Jeg har sikkert tatt to tusen bilder, dette her er bare noen så det kommer flere etterhvert. Jeg er så GLAD for at vi fikk oppleve dette, slike tretopphytter er jo noe av det mest eksotiske man kan oppleve. Tenk å fri til kjæresten sin her da.. det blir garantert JA ♥︎

Tusen takk for oss Treetop Fiddan!

2 Comments

  1. Elianne

    Hva var den suppa for noe? 😀

    1. komikerfrue

      Det var jordskokksuppe 😀

Comments are closed.