Flytende soverom

Dette må være det rareste jeg har sett i hele sommet, et SUP brett med tråpadling og styre! Jeg tror samtlige hoder snudde seg da jeg tråkket innover kanalen på Aker Brygge i dag tidlig, hva i all verden liksom.

Vi har hatt miniweekend på Aker Brygge, det er både matmesse og båtmesse, Eliasbåten er der, vi har prøvd hamsterball og vi overnattet i båt i natt!

Jeg skal IKKE påstå at antrekket er tilfeldig, det var nesten litt flaut.

Denne båten sov vi i, det var veldig artig! Båtfolk kunne fortelle om mange som har båt istedet for hytte og ligger til kai i Oslo i helgene, sommer som vinter, så det var jo veldig morsomt å få prøve. Ikke det at vi har tenkt å kjøpe oss båt, vi som er fra fjellet begge to har mest peiling på lyng og ikke kuling, kanskje best å begynne i riktig ende og helle sove i en båt som ligger til kai. Kanskje også starte med ei lita jolle og ikke en yacht som koster dobbelt så mye som huset..?

-Men morsomt var det! Og ungene elsket det, og vi var like spente som de og Ørjan og jeg la om til en litt mer nasal tone for å prøve å “blende inn”..

Stas at jeg matchet interiøret, lol. Små gleder..

Helt ærlig så var jeg helt hysterisk hele tiden for at ikke ungene skulle ødelegge noe. Altså, vi er vel den mest rotete og bråkete familien med en unge som slår kollbøtte på tvers over spisebordet, gjerne mens vi spiser, og han syns det er kjempemorsomt å f.eks tømme en helt youghurt utover bordet slik at han kan tegne mønster med fingeren. Jeg MATET han, gudene må vite hvorfor han ble med på det og under tannpussen stod jeg der og messet “ikke spytt på speilet, IKKE spytt på speilet!” Og Ørjan nikket med tannbørsten i munnen; jada jada jeg skal være forsiktig..!

Det er mulig vi hadde følt oss mer komfortable på ei ferge, men fy flate dette var stas likevel og sklir rett inn i eventyrboka vår ♥︎