Sunday funday

Jeg elsker søndager der vi gjør INGENTING. Vi har bare vært hjemme, jeg har sett ferdig hele serien “Sisters” (Netflix) som jeg begynte på i går kveld da Ørjan var på jobb. Jo, vi var en liten tur inn til byen i dag for å hente hjem en av gutta, så da spiste vi burger på Buns og slapp vi å lage middag. Perfekt.

Nå ligger Ørjan og jeg i sengen og skal begynne på ses 7 av Suits, huset er rotete og det gjør absolutt ingenting. Det kan vi fikse i morgen.

Jeg er forresten ute etter glasstallerkener, altså gjennomsiktige. Noen som vet hvor man kan få tak i det? (Hjernen min styrer alltid med noe, den tar aldri fri..) I morgen skal jeg fortelle mer om hva vi skal gjøre i hagen, vi skal bygge noe!

God søndag ❤️

16 Comments

 1. Stine Kristin Johansen

  IKEA har vertfall hatt noen, usikker på om de har enda 🙂

 2. Anlaug Helene

  ikea har glasstallerkener 🙂

 3. Om det er helt gjennomsiktige du er ute etter så vet jeg ikke, men Kastehelmi fra Iittala er blanke med dråper, får det på Kitchn bl.a.

  1. komikerfrue

   Takk for mange tips, jeg vil ha noen som er helt rene og enkle, men det er mulig det ikke fins for øyeblikket. Jakten fortsetter 🙂

 4. Heidi Kjelstrup

  Dette er jo ikke et svar på spørsmålet ditt men…….den genseren du har på deg var så fin…vil du fortelle hvor den kan kjøpes

  1. komikerfrue

   Den beige? Den er fra HM 🙂

 5. Mayliss

  Rosendahl har

  1. komikerfrue

   Åå, de var fine.. tusen tusen takk!

 6. Hadeland Glassverk har en variant.

 7. Jeg kjøpte mine på Nille,mener jeg har sett de der for ikke så lenge siden. Lykke til med jakten

 8. Lillian

  Rosendahl har gjennomsiktige glasstallerkener, både middag og litt mindre om jeg husker rett. Finnes på tilbords, kitchn etc:)

 9. Susanne

  Så på snap at du var på en «bruktbutikk»? Hvor er den? Var sååå mye fint der!!

  1. komikerfrue

   Vi var på bruktbutikken i Ski sentrum 🙂

 10. “LYS klar” på Lagerhaus 🙂

Comments are closed.