Get warm!

Reklame Floyd by Smith 

I går ryddet jeg vekk masse sommerklær, med bitte litt sorg i hjertet men da hjelper det så absolutt å ha noe annet å se frem til! Jeg har fornyet høstgarderoben litt og kan knapt vente med å bruke denne kåpen fra Floyd by Smith, herregud jeg syns den er så fin. Nå kan høsten bare komme og ta meg for jeg har myke gensere å krype inn i.

Jeg pakket dessuten også til Svalbard denne helgen, jeg må bare le av kontrastene med badetøy og ulltøy om hverandre. For et sammensurium, man blir forvirret av mindre. Jeg kommer til å sette ekstra stor pris på høstværet når vi kommer hjem, da er det jo virkelig godt for noe.

Jeg elsker høstnyhetene fra Floyd by Smith, jeg har omtrent flyttet inn i denne jeansen og disse bootsene. Jeg har brukt de nesten hver dag i over en uke, omg det er nesten flaut men sånn er det når jeg har ei bukse som går til alt og som sitter godt på, da tar jeg den!
Her er mine absolutte favoritter i høstens sortiment: 
Burgunder burgunder burgunder, jeg blir aldri lei av den fargen.
 • Strikkegenser “Elsa”  HER
 • Bluse “Julia”  HER
 • Skinnimitasjon stretchbukse “Angelina”  HER
 • Oliven Boots HER (normale i størrelsen)
 • Fuskepelsjakke “Aida” HER
 • Brune skinnboots (Utsolgt, men se andre varianter fra Floyd by Smith HER)
 • Okergul bluse “Julia”  HER
 • Grønn bluse “Tammy” HER
 • Jeans “Anita” med stretch, høyt liv og sleng HER
Jeg kaller dette bildet “blending in”.
 • Stripete lett strikkegenser “Camilla” HER

5 Comments

 1. Mye stilige klær og de flotte fargene ❤️ *elsk* God tur til Svalbard
  P.S Savner å se deg og dine på «Bloggerne» ❤️
  Klem ❤️

 2. wow! Så flott klær og flotte farger! Du er og blir en stor inspirasjon! 🙂 føles så ekte og ærlig! Lurer på en ting: hvor er brillene dine i fra? 🙂

  1. komikerfrue

   Brillene er fra Specsavers, ikke dyre heller 😉

 3. Det ær ju helt underbart att få ta på sig stora stickade trøjor igjen 🙂
  Og jag ær likadan med byxor, inbillar mig att ingen ser skillnad…? Haha…

 4. Jeg kommer ikke inn på linkene

Comments are closed.