Ny vs vintage

Jeg stod og kledde på meg for å dra på besøk til en venninne da mamma lo høyt og sa; vent litt!

“Hahahohoho!” Jeg hørte hun klukklo fra innerst i kjellerboden. Vi har hatt en del gjennomganger av gamle ting i det siste og hun har hatt superopprydning i alt mulig rart hun har tatt vare på i alle år. Vi snakker imponerende mengder. -Og så kom hun ut i gangen med en jakke, med akkurat samme print som på min nye kjole; “Denne kjøpte jeg for FØRTIFEM år siden..!” (Etterfulgt av hele historien om når hun kjøpte den, hvilken månedslønn hun hadde brukt på den og hva hun hadde brukt den til)

Snakk om å være superfornøyd med å faktisk ha tatt vare på noe! Ti poeng til mamma! ✨

3 Comments

 1. Hvor er kjolen og genseren din fra? Nydelig 🙂
  Også artig med mamsen din sin jakke;)

  1. komikerfrue

   Kjolen er fra kokonorway.no og genseren fra Ootd 😀

 2. Therese

  Hvor er den rosa genseren fra?

Comments are closed.