75% svinn, på èn uke

Det er veldig greit å kunne vaske litt unna når man er på tur og når jeg er flink til å samle sammen skittentøy etterhvert så har jeg såpass god oversikt at det holder med å ta med “akkurat nok” i bagasjen.

Jeg snappet litt fra denne første klesvaskrunden da, fordi at, til tross for at alle forhåndsregler var tatt så var SAMTLIGE av sokkene som kom ut av vaskemaskinen single. Ikke et jækla par. Ikke ett!

Noen få av de fant jeg etter neste vask, jeg fant også en del sokker fra i sommer, parløse sådan, gudene må vite hvor de hadde gjemt seg da vi pakket sammen og saumfarte hver krok etter etterlatne gjenstander. Men det toppet seg for meg da vi pakket sammen for å reise hjem denne gangen og jeg fant disse. -Det er faen ikke mulig.

Dette er det som er igjen av en 4-pack med sokker, kjøpt på Amfi i Ørsta denne uka. 75% av sokkene er borte og ikke et eneste par henger sammen.

Nå gir jeg opp!

10 Comments

 1. wenche

  Haha! Dette er et meget velkjent fenomen sokker forsvinner hele tiden her også. Du er ikke alene

 2. De har flere på Amfi… 😉

 3. Hei Du 🙂 vi er mange i vennegjengen som ønsker å se flere bilder av ditt vakre hjem, interiør, tips osv. Det ser ut som du har det veldig avslappet i interiør-stilen, ikke stivt eller “trying” to hard men veeeeldig fint og trendy!! Mer interiør tips og gjerne mat også, du lager så mye godt og familievennlig. Bare et ønske.

  1. komikerfrue

   Tusen takk for ønsker!

 4. Akkurat de sokkene har jeg også bare en av hver av!! Send de tre nederste til meg. Så sender jeg de tre andre sokkene du har bilde av til venstre lenger oppe tilbake!!

  1. komikerfrue

   Hahaha god plan!

 5. haha…..et tips (om du vil ha) som vi gjør, er at når sokkene skal i skittentøykurven, så vrenges de litt inni hverandre. Men da må du huske å ta de fra hverandre når du vasker de 🙂 Om du bare vrenger de inni hverandre på leggdelen, så går det jo bra om du glemmer det også 😉 Hilsen en som (flåsete nok og sier det høyt) ikke har mistet en sokk, ever….og, ja, jeg har barn 😉

  1. komikerfrue

   Takk for tips!

 6. Kristine

  Her i huset blir det kjøpt en 7pakk med koordinerende farger, som slenge I skuffen og brukes om hverandre. Livet er for kort til å sortere og gå med matchende sokker. Akkurat nå har jeg riktignok sorte med farget kant, så det syns ikke så godt heller. På dne måten går det an å kaste den ene med hull og likevel ha sokker nok.

Comments are closed.