Løvemamma

Det var helt kaos da vi besøkte Adele Elvira i høstferien, jeg la jo ut litt på snap men det var unger overalt og mannen skulle dra med eldstemann på klassetur klokka 23.00. Da får man jo ikke ungene i seng. Jeg tilbudte såklart skyss til skolebussen med staselig rosa bil og privatsjåfør og det var vel verdt det selv om det ble sent før vi venninnene fikk satt oss ned med et rolig glass og tatt igjen de siste oppdateringene.

Det er litt av en familie dette her, Vigdis er veldig åpen om livet med alvorlig sykt barn og har nylig gjestesnappet på @lovemammaene noe som faktisk er krevende for en mor som for lengst har PTSD og likevel holder motet oppe med døgnvakt på datteren sin, spesialmat og medisinering. Hun strekker seg fordi det er så mange andre mammaer og pappaer i landet med syke barn som trenger støtte og motivasjon. Løvemammaene er 12 mammaer som har alvorlig syke barn og kan faktisk anbefales til helsepersonell å følge. Hot tips!

Adele var i avisen den dagen jeg var der også, hele historien deres kan leses her:

Jenta med det levende blikket 

Vi kom med en kjempefin gave til Adele, fra Hust & Claire, som fikk vite at Adele absolutt foretrekker ull med babusviskose inni. Hun fikk så mye fint, en prinsesse verdig spør du meg og det ble tårevått ved overlevering av det mykeste og varmeste de kunne finne.

En stor takk og hilsen fra @prinsesse_adele_elvira ⭐︎

2 Comments

  1. Charlotte

    ❤️

  2. Reidun

    For en historie, jeg er helt rørt!

Comments are closed.