Popcorn på hyttebålet

Det er så utrolig spennende hver gang vi er hjemme og får se hvor mye lenger mamma og bonus har kommet på hytta. De har bygget den fra scratch med egne never, i all slags vær og brukt alle feriene de siste fire (!) årene her oppe. Og tenk, likevel brukte mamma deler av sommerferien sin på å bygge terrasse og gjerde hos oss OG hos begge søstrene mine.

Mamma er kunstner og min store inspirasjonskilde til interiør og smarte løsninger, altså den dama kan saumfare Finn.no i ukesvis på jakt etter akkurat det hun vil ha. Akkurat nå jakter hun etter store gamle planker som hun skal lage kjøkkenvegg av og oppi taket har hun rustet bjelken før hun satte den opp.

Jeg måtte jo prøve å imponere på mitt vis da, mens vi var der, og jeg skulle slengne på noe popcorn på bålet!

Det har jeg nemlig sett på internett at er mulig. Klarte jeg det?

Neeeida, det ble svartsvidd.

Jeg burde jo ha googlet litt først, men nå vet jeg hvordan jeg skal gjøre det neste gang:

Bilde fra internett, fant ikke hovedopphav.

Jeg elsker å følge med på mammas drømmehytte, som kommer til å bli både kurslokale, til leie og så holder vi på  med en spennende plan! Jeg kaller hytta arven men vi er en solid flokk “mine, dine, våre” så vi får nok dele broderlig og kjenne vår besøkstid, og jeg gleder meg til vi får være her oppe litt lenger snart slik at vi kan hjelpe til litt også. Denne gangen bar faktisk Theodor en hel vedstabel opp til hytta, han elsker å hjelpe til. Dexter derimot må voktes på byggeplassen for plutselig så er han oppi stigen med en hammer eller har helt en eske spiker i et malingsspann. Ja, sånn er han da, neste år blir det nok litt enklere ♡