Googlemamma

Først noen gode nyheter; mannen har sagt at bilen får være rosa ut hele måneden! Hurra!

Mamma og jeg delte på kjøringen hjem fra Sunnmøre, det var skikkelig digg å slippe å kjøre hele veien selv. Mamma er lærer og elsker å ha rett, mens jeg er sta og er også veldig glad i å vite litt om alt. Derfor googles ALT der vi nærmer oss uenig, eller noen kommer med en påstand som virker alt for usannsynlig.

Her er NOE av det som ble googlet på turen:

  • Hvor mange mennesker får plass på 1 kvm (fra gammel påstand om at hele verdens befolkning får plass på Mjøsa, vi måtte finne ut om det fremdeles er reelt) (det var det ikke)
  • Heter det trakt eller trekt? (Begge deler er riktig) (poeng til meg, hurra!)
  • Kverulere vs kvervulere (det er ikke min feil at mamma uttaler kvervulere, men vet at det skrives kverulere..! =tillært feil.)
  • Duck penis (lættis)

Vi måtte stoppe flere ganger for å ta bilder, herregud så nydelig Norge er nå!

Strynefjellet viste seg fra sitt beste, en flokk japanere okkuperte busslomma da vi kjørte forbi denne utsikten så vi måtte snu og kjøre tilbake til tunnellen, der var det ingen snuplass forresten så vi måtte snu midt på veien og da kom det såklart bil bak oss. herregud som vi lo. Så kom vi oss rett vei og jeg hang bokstavelig talt ut av vinduet for å forevige dette synet. Det var verdt det, bare synd ingen tok bilde av oss, det må ha vært et syn.

Winter is coming..

Men vi har heldigvis en fin høst først. Jeg ELSKER disse fargene! Ikke rart det tok lang tid å komme frem.. ops.

Så nå har jeg mamma på besøk i Ski, hun har vinterferie og nå er hun og Ørjan på byggsenteret og skal bygge noe. Ref. hytteprosjektet hennes, hun legger aldri fra seg hammeren så i kveld skal jeg ta henne med ut og gjøre litt stas på oss ♥︎

2 Comments

  1. Møtte dere på Strynefjellet i den lekre rosa på søndag 🙂

  2. Marthe

    Strynefjellet altså likar så godt utsikta du får nedover dalen ❤

Comments are closed.