Det var det HAN ønsket da

Så, jeg driver å pusser opp kjøkkenet på kontoret og dro for å hente benkeplata som var klar. Da oppdaget jeg at bilen var full av halloweenutstyr som jeg tok med hjem fra boden i går kveld og da måtte jeg hjem for å lesse av, og når jeg først var der så frittet jeg med litt “hanky panky” for å fylle på goodwillkontoen siden jeg nok blir borte til langt på kveld i dag igjen. Det slo ikke så godt an, for han satt opptatt med noe, men jeg fikk fylt opp bilen med masse papp som han ville at jeg skulle kaste og oppmodning om å vaske bilen hans innvendig siden jeg bruker den til å drasse på masse byggematerialer.

Så da gjør jeg som kona mi sier!

2 Comments

 1. Elisabeth

  Hei!
  Jeg har bare et kjapt spørsmål.
  På Instagram ikveld la du ut et innlegg om hvor man kunne få gratis en veldig kul «watch me» refleks.
  Men finner den ikke på tise appen, kunne du forklart meg hvor jeg finner det?
  Mvh Elisabeth

  1. komikerfrue

   Den refleksen finner du på tise, under “tise cash” “store”, der ligger den til salgs, gratis såklart. Om den ikke er der nå så er det fordi det er tomt for det var et begrenset opplag 🙂

Comments are closed.