Kostyme: Stagemom

Kostymet mitt i går ble ikke helt som planlagt, isteden for noe veldig artig som jeg hadde planlagt så ble det istedet “Stagemom with no makeup what so ever, my kids success is more important”. Det som skjedde var nemlig at min eldste sønn, som aldri har vært spesielt glad i å kle seg ut, plutselig meldte sin interesse og for første gang i historien fikk jeg lov til å sminke han til Halloween!

Han syns nemlig at jeg ble så kul da jeg sminket meg her andre dagen, så det er trikset altså. Imponer først, så la de komme og trygle.

Guttungen kom hjem fra klassefest den kvelden med premie for skumleste kostyme, inni meg så tok jeg kred ass.. (JEG vant!) (Sorry, et øyeblikk av mitt sanne jeg)

Siden T var på klassefest så hadde en liten Halloweenfest hjemme med et par venner m/kids. Det var egentlig ganske deilig å bare gjøre det litt enkelt, pølser, sushi og kake.

Ørjan hadde det ustyrtelig moro med å fjernstyre tuting med bilen på alle spøkelser som gikk forbi så han lå i vinduskarmen hele kvelden. Hans våte drøm er å sitte på trappa i et fugleskremselkostyme og skremme vettet av de som kommer, hehe kanskje neste år? Det kom ihvertfall mange på døra og det var veldig gøy!

Jeg er virkelig i kakehjørnet om dagen, dette er en ferdigkjøpt sjokoladekake som jeg pyntet på under en halvtime med svart og hvit marsipan:

Melis-søl “vaskes vekk” fra den svarte marsipanen med litt vann på fingeren og da blir fingeren litt svart som kan brukes til å lage skygger på bandasjekantene. Lagene kan også festes med litt vann.

Ellers så tror jeg bildene forklarer det meste, dette var kjempegøy! Det er jo ikke pyntingen som tar tid, det er den helvetes bakingen.

Gårsdagen kort oppsummert:

 • Ungene hadde det gøy
 • Jeg hadde det gøy
 • Ørjan hadde det gøy
 • Det fins ingen bilder av gresskarene fordi vi aldri rakk å skjære de ut.
 • Ungene merket det ikke engang
 • Kostymet mitt for neste år er allerede klart, siden jeg ikke fikk brukt det i år. Ikke værst.

4 Comments

 1. Ha, ha, ha for en gjeng dere er

 2. Heihei:) Litt random spm her, men den T skjorto med daddy og nokke på så Ørjan hadde snap storyen din hin dagen, henne e den fra?:) va so stilig!

  1. komikerfrue

   Du det vet jeg faktisk ikke, han kom hjem med den helt selv haha 😀

Comments are closed.