Dette har jeg ønsket meg så lenge!

Altså, heis flagget, nå har jeg mast og mast om at jeg ønsker meg et tacobrett SÅ lenge, og se hva som står på bordet her!

Det gamle gule tacobrettet med mexikansk mønster og chili på kastet jeg for mange år siden og det har jeg skikkelig angret på. Eller, den gule varianten kunne jeg klart meg uten, så jeg har lett nå i årevis etter et hvitt uten å finne det noen steder.

-Så hvor kom dette fatet her fra? Som ikke bare er et brett, men det SNURRER også! Jo, det fant min kjære svigermor på en bruktbutikk og tenkte at det der må da være et sånt som Marna har snakket om. Oh yes!

Dette må være den beste gaven jeg har fått på lenge. Nå er det slutt på å gå frem og tilbake, frem og tilbake til bordet med alle de løse skålene. Jeg dropper taco bare på grunn av det men nå kjører vi på, taco it is! (Mannen er tilsvarende glad for det, han kan leve på taco)

Hilsen en VELDIG glad Marna.

Noen som hadde dette på kjøkkenbordet? Eller noen som faktisk har det enda?
Posted in Mat

14 Comments

 1. Kristine

  Hvor er den fra? Sett etter en sånn så lenge selv!

  1. De har hatt lignende på Tilbords i forrige uke.

  2. Jeg kjøpte et sånnt på dags marked for noen år siden. 🙂

 2. Jeg har forsatt det gule. Komplett sett til 8 stk.

 3. Svigerforeldrene mine har deler av det settet enda Vi har samme type som dere, tror man får slike på tilbords/kitchen

 4. Fikk kjeft fra samboer for noen uker siden fordi det lå i søpla 😛 😛 De har fine hvite sett på sekidar også..

 5. Om man ikke er så heldig å ha en svigermor som finner et supert tacosett på bruktbutikk, så vit at Kitch’n har tacosett, dog ikke med sånne fine skåler som går tett i tett: https://www.kitchn.no/nettbutikk/servering/boller-skaler/750128/

  Men det har Jernia! https://www.jernia.no/produktkatalog/kj%C3%B8kken/p%C3%A5-bordet/servise/serveringssk%C3%A5l/nordic-sense-tacosett-i-hvit-porselen-6-deler/p/00829494

  Værsågod, tacosett til folket! 🙂

  1. komikerfrue

   Hurra!

 6. Jepp! Jeg har det gule tacosettet på bordet enda blir en slags « tacostemning»

 7. Haha, ja den gule der var det noe kjent med

 8. Åh, falt helt pladask for søtnosen i bakgrunnen

 9. De har dette på Dag’s marked nå, bestilte akkurat et til oss og et i julegave. Jippi! Løp og kjøp….

 10. Vi kjøpte nettopp på Sparkjøp, helt genialt! Raskere å dekke av og på, samt man slipper å sende skåler til hverandre hele tiden.

  1. Det har tilogmed stativ med plass til telys under kjøttdeigen så den holder seg varm 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *