Julebordkjolen!

Reklame Floyd by Smith

Jeg har allerede prøvebrukt årets julebordkjole!

Den ble en kjempesuksess på et 40 års jubileum med damenes aften og meg som konferansier. Vi damer pynter oss jo mest for hverandre og mitt beste julebord tips, bortsett fra å svømme i selvbruning noen dager før, er å gi venninnene, jentene, damene, et kompliment. Gutta ser bare helheten (takk og pris), men vi bryr oss jo om detaljene.

Årets julebordkjole er en sånn kjole som jeg sjelden kommer over, som sitter enda bedre på enn forventet og det beste av alt er at den er ganske behagelig på og det er plass til å faktisk SPISE i den, hurra!

-Elegant med magen full av pinnekjøtt, jatakk.

Kjolen i svart velur med v-hals og lang splitt og er fra Floyd by Smith. De har så utrolig mange lekre festkjoler!

Kjolen min finner du HER

Se alle julekjolene fra Floyd by Smith HER 

Sko fra Sapatos (veldig komfy pensko, et must) og smykker fra egen kolleksjon ♥︎
Ja det er bare å sette gang og gjøre seg klar, her står jeg backstage og kliner på med selvbruning en halv time før jeg gikk på scenen. Fint skal det være. Og fint ble det, jeg fikk så mange komplimenter fra damene!
*Pinlig alert*
Festen var på en bilbutikk og i damemylderet så lurte jo butikkmannen på om de kunne få et bilde av meg ved denne fine bilen? Javisst, såklart det, jeg stilte meg opp og de knipset i vei og det var veldig hyggelig og boblende stemning. Da utbrøt ei dame at “herregud du må da ta bilde på panseret!”
Og jeg bare “haha tror jeg det blir bulk alstå, jeg er ikke SÅ lett i hekken”
Bilmannen, som nok aldri i livet hadde turt å foreslå dette selv, (men for menn så er jo dette fremdeles en klassisk våt drøm), stotret et kvart sekund før han fikk frem: …-j-jeg tar sjansen på det!
Så opp bar det med meg! Haha dette har jeg ikke gjort siden 2003 da jeg vant Miss Norway!

9 Comments

 1. Caroline

  Den kjolen er bare helt fantstisk! Akkurat som du⭐️

 2. Så fint kjolen satt på deg !

 3. Strålende kveld på Notodden Marna! Kvelden ble helt perfekt og vi har bare fått positive tilbakemeldinger. 🙂 Ingen rocker panseret som du… Hot hot hot
  Klemmer fra Trine på Joy

  1. komikerfrue

   Så gøy å høre! Grattis med 40 års jubileum, butikken deres er helt smashing 😀

 4. Kjolen satt helt nydelig på deg og oppfyller helt klart kravene til en lekker julebordkjole 🙂

 5. Vet du om disse kjolene finnes i butikker slik at man kan prøve de først? Du var rå lekker!

  1. komikerfrue

   De er også i butikk, det fins både rene Floyd butikker og butikker med et utvalg 🙂

 6. For en fantastisk nydelig kjole. Du ser ut som en vakker gudinne. Kos deg max på julebordet❤️

 7. Nydelig fin kjole <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *