Elevene tok over!

Reklame for Makeupyourmind.no

Vi har makeup elever i praksis på kontoret om dagen og istedet for å la de tørke støv fra hyllene som så mange andre praksiselever må, så fikk de frie tøyler og login til @makeupyourmind.no på instagram. Eirin og Marte tok oppgaven på strak arm, sendte meg ut med søpla mens de tok seg av det de kunne: Makeup. -Og jeg måtte sitte modell.

Jeg prøvde å multitaske litt jobb samtidig, det var jo ikke så lett, men det var jo verdt det da så jeg fikk sitte igjen litt på jobb etterpå. Jentene tryllet på meg en kjempefin look og jeg fikk klar beskjed om at jeg må stelle brynene mine oftere enn en gang i halvåret.. Kremt 😉

Storyen ligger fremdeles på “høydepunkter” på Instagram HER ♥︎

Noe av det gøyeste jeg vet er å bli sminket av andre og se hvordan det blir, jeg oppdaget en ny lipgloss bl.a som jeg ikke hadde prøvd selv om jeg har den i butikken. Den er desverre på vei ut av sortimentet, er det ikke typisk..! All info om hva som ble brukt står på Instagram.

Dagen i dag ble mye mindre glamorøs, vi har pakket varer som noen gærninger. Jeg er glad begge deler fins.

1 Comment

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *