Denne kalenderen ble gøy!

Reklame – Rabattkode fra Fotoknudsen

Sånn, da er verdens kleineste julekort i boks og så har jeg laget en julegave som jeg syns ble så fin at jeg bare MÅ vise den frem. Jeg viste den til noen venner og de syns det var så god ide at de ville gjøre det samme til sin familie.

Jeg har laget en kalender for 2019 og jeg har brukt bilder av søskenene mine og meg fra da vi var små!

Det er jo ikke så mange bilder av oss fra den tiden, så alle disse har så fine minner og jeg blir skikkelig glad når jeg ser de. Alle sammen har fått portrett på sin bursdagsmåned, og så brukte jeg bilder etter årstider så langt jeg kunne finne. Det spiller ingen rolle egentlig, alle bildene er like nostalgiske.

Jeg har tatt mobilbilde av originalbildene, det holdt i massevis utifra den kvaliteten bildene hadde fra før 🙂

Og tilbake til det kleineste julekortet, haha å herregud, håper familien tar spøken. Bildene ble tatt til en julereportasje i fjor og med det aller første livsbeviset av ungene, nemlig graviditetstestene deres, som nå har blitt foreviget som juletrepynt (!).

Julekortene bestilte jeg i år igjen fra Fotoknudsen og når jeg først var i gang så bestilte jeg flere julegaver også. Nå kan jeg ikke røpe alle, men jeg har laget en egen side hos Fotoknudsen med masse julegavetips.

Det er også 25% rabatt på julekort og ALLE julegaver og produkter hos Fotoknudsen!

Rabattkoden er: MARNAJUL og er gyldig til og med «Cut off» 12. desember. Det er siste dato man kan bestille for å få det levert før jul.

3 Comments

 1. Hei, fine kalendere 🙂 må spørre har dere bilder på før/etter av huset? Vi vurderer nemlig å kjøpe et opppussingsobjekt men vanskelig å visualisere trenger inspo klem fra meg

  1. komikerfrue

   Ja, om du går på kategori “pusse opp hus” så finner du alt 🙂

  2. komikerfrue

   Lykke til forresten 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *