Those last famous words

Herr og Fru Burøe var på “ugly christmas sweather” julebord i går!

Jeg gikk for “Reindeer Boob” varianten. Veldig artig og forberedelsene hjemme var nesten det gøyeste og kommentarene satt løst; -My cup of tit. -Titt titt! -Take my breast away.. -Jeg bare titter innom!

Det måtte en vurdering til for å finne ut hvilken pupp ungene har herpet minst under amming, før jeg valgte side å ha hull på. Heldigvis har begge favorisert samme puppen så den lefsa fikk forbli inni genseren. Så da var det bare å klippe hull på genseren og tråkle på noe glitter. Voilà. (NB ha med en ekstra rudolfnese og noe lim i vesken..)

Jeg tror aldri før jeg har gått så rak i ryggen på fest noen gang før. Og forsåvidt aldri drukket så mye heller..!

Når vi er ute så bytter vi gjerne på hvem av oss som drikker og så kjører den andre. Denne gangen fikk jeg feste, for som mannen sa; “Vel, det ser ut som at du vil trenge å ta deg en drink i kveld”

-Og det fikk han helt rett i!

Og jeg spyttet ikke i glasset, si. Kombinasjonen “gå på fest med puppen ute” og det å bokstavelig slippe å ha ansvar for seg selv.. Når jeg er på fest med mannen som sjåfør så fullstendig umyndiggjør jeg meg selv. Jeg blir helt barnehage og tar den helt ut, for han er jo der ikke sant, så jeg vet jeg vet jo at han sørger for å få askepott hjem før jeg blir gresskar.

Jeg sovnet i bilen på vei hjem.

-Og vel hjemme så gikk gresskaret rett i seng, på vei ut fra stua spør mannen; -Du skal ikke ta deg et glass vann før du legger deg da..? (jeg husker ikke dette selv)

-Ånei, svarte jeg ty-de-lig. -Denne jenta har fått NOK å drikke!

Ps. Neste morgen våknet jeg og tenkte, jøss, så flink jeg har vært og satt mobilen på lading og greier..? Det kunne jeg ikke huske.. Men det var det mannen som hadde gjort, han fant telefonen min på gulvet i bilen.

I kveld er forresten han på fest, han kan være ute så leeenge han vil.

1 Comment

  1. Fin pupp

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *