Kommentarer

 1. Hei fine du! Jeg har ett spørsmål, og håper så inderlig du får tid til å svare meg. Jeg jobber på ett avlastningssenter for barn med sterk psykisk funksjonshemming, og der har jeg ansvar for en fantastisk gutt som elsker musikk og lyder. Han har ikke språk og kan ikke gå, men han kan lytte til lyder og sang hele dagen. Jeg la merke til at dexter fikk en fantastisk fin leke for ikke lenge siden. Det var en treleke hvor man la en kule øverst også kjørte den nedover og lagde nydelige lyder når den traff de forskjellige delene. Denne hadde vært helt perfekt til avlastningen hos oss, så jeg lurte på om du kunne delt hvor du har kjøpt den?

 2. Hei Marna!
  Elsker Matsmart! Bor i Sverige og bestiller regelmessig derfra da det er et genialt sett å spare penger, men også miljöet. Morsomt at dere i Norge også kan ta del av dette nå, ikke en dag for tidlig!

  1. Den skal fungere, jeg har sjekket den selv. Det skjer av og til om en copy/paste kodeordet får med et mellomrom før eller etter ordet, sjekk det 🙂

 3. Takk for tips! Det skal jeg sjekke ut 🙂 Hvor er den grå genseren du har på deg i dette innlegget fra? Den var innmari fin.

 4. Kan vi i Norge handle via matsmart? Gikk på nett siden, men fikk bare opp error når e prøvde å legge varer i handlekurv

  1. Ja absolutt, den norske siden kommer du til via linken jeg har lagt ved i innlegget (over ordet Matsmart, med annen farge enn resten av skriften), den har en midlertidig adresse inntil .no er på plass. Du prøvde kanskje å handle på matsmart.se, den funker ikke for å få sendt til Norge 🙂

 5. Hei!
  Takk for gode tips! Jeg lurte på om du hadde smakt på ProPud puddingen og om disse er gode i smak? 🙂
  Kan disse også tines ned?

  1. Disse puddingene er jo litt spesielle i konsistens men det er den smaken jeg liker best og jeg setter de i kjøleskapet på kontoret så jeg har noe mer fornuftig å putte i meg enn sjokolade når jeg ikke gidder gå hjem og spise mat. Det står ikke noe på de om de kan fryses, kan kanskje prøve å google det 🙂

 6. Hva blir frakten om man bor på Østlandet? Hva betalte du i frakt? Og om du har fått sponset dette; hva hadde du betalt i frakt om du skulle betalt selv? 🙂

  1. Jeg fikk en rabattkode på 500 kroner å handle for, men handlet jo for det dobbelte når jeg først var i gang og om du ser på bildet av handlekurven så kom frakten på 69 kroner, pluss 20 i toll, og jeg hadde fremdeles 8 kg mer jeg hadde kunne handle for uten at frakten hadde økt 🙂

 7. Hei! Jeg lurer på om du kan legge ut bilder av hele leiligheten din?? Den ser så fin ut Også lurer jeg på hvor mange sovrom dere har? Har ungene et hver ?

 8. Woohooo tusen takk for ett godt tips ang. matsmart 🙂 måtte selvfølgelig innom og fikk bestilt masse kjekt, portoen for meg som bor i Rogaland kommer på 138 kr + 20 kr i toll, fikk også komikerfruens sin rabatt, ingen problemer å bestille. Stå på Marna! digger deg og alt du finner på 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Les mer om vårt personvern
Raske nettsider og design fra Webexpressen.no